Βάπτιση ψυχαγωγικά προγράμματα

Βάπτιση ψυχαγωγικά προγράμματα

Σε αυτήν την τόσο μοναδική για εσάς και την οικογένεια σας στιγμή, μπορούμε να σας προτείνουμε όμορφες ιδέες έτσι ώστε να εντυπωσιαστούν μικροί και μεγάλοι και να ψυχαγωγηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι καλεσμένοι σας κάθε ηλικίας (Βάπτιση ψυχαγωγικά προγράμματα). 

 

 

 Μεγαλοφιγούρα – μασκότ  βάπτιση

Κατά την έξοδο από το μυστήριο  οι μασκότ αποχαιρετούν τους καλεσμένους σας , βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους , μοιράζουν τις  μπομπονιέρες , κεράσματα και δώρα . Η μεγαλοφιγούρα μασκότ μπορεί να είναι και  στην είσοδο του χώρου όπου θα γίνει η δεξίωση καλωσορίζοντας το κόσμο και  βγάζοντας φωτογραφίες.

 

Ταχυδακτυλουργος – μαγος για  βαπτιση

 Ο ταχυδακτυλουργός είναι ότι πιο εντυπωσιακό μπορείτε να επιλέξετε για την διασκέδαση μικρών και μεγάλων στον χώρο της δεξίωσης ακόμα και στο εξωτερικό χώρο της εκκλησίας μετά την διεξαγωγή του μυστηρίου.

Μαγικά κόλπα με μαντήλια, φωτιές , κρίκους , εμφάνιση και εξαφάνιση αντικειμένων, μαγική απόχη, κρίκους, σχοινιά , εντυπωσιακά κουτιά, και άλλα πολλά αντικείμενα τα οποία ο κάθε  Ταχυδακτυλουργός, Μάγος διαθέτει και τον αντιπροσωπεύει το ανάλογο στιλ παρουσίασης.

 

Κλόουν – ανιματέρ για βάπτιση

Ο Κλόουν – Ανιματέρ είναι μια ευχάριστη φιγούρα που με την παρουσία του  θα προσφέρει χαρά, γέλιο,  θα συντονίσει και  θα ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους στην βάπτιση σας.

Ομαδικά, διαδραστικά παιχνίδια, μουσικοχορευτικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, διαγωνισμούς , ευχάριστα δρώμενα, κυνήγι θησαυρού, μπαλονοκατασκευές και φυσικά face painting.

Εκτός από κλόουν έχουμε επιλογή η κοπέλα που θα έρθει να είναι ντυμένη και με οποιαδήποτε άλλη στολή θέλετε προτείνοντας σας και επιλέγοντας μέσα από το μια μεγάλη γκάμα στολών  από το βεστιάριο μας.

 

Νεράιδα – πριγκίπισσα – παιδικοί ήρωες για καλωσόρισμα και βιβλίο ευχών  

Ανάλογα με το θέμα της βάπτισης σας μπορεί να υπάρχει στην είσοδο της εκκλησίας η στον χώρο της εκδήλωσης μια όμορφη νεράιδα η μια πριγκίπισσα ακόμα και όποιος άλλος παιδικός ήρωας θέλετε μοιράζοντας τις μπομπονιέρες και  με ένα όμορφο χαμόγελο θα καλωσορίζει  τον κόσμο ενθαρρύνοντας τον να γράψει τις ευχές του στο βιβλίο των ευχών.

 

Face painting για βάπτιση

Φορώντας μια στολή της επιλογής σας και φυσικά  ανάλογα και με το θέμα της βάπτισης σας η συνεργάτιδα μας ( η και δυο ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών )  θα μεταμορφώσει  τους μικρούς μας φίλους  στον αγαπημένο τους παιδικό ήρωα, ζωάκι και οποιοδήποτε χαρακτήρα επιθυμούν, όπως πειρατή, νεράιδα , μίνι και Μίκυ Μάους, τιγράκι, πεταλούδα , Spiderman και πολλά πολλά  άλλα σχέδια !!

Το face painting μπορεί να είναι και θεματικό σύμφωνα με το ύφος της βάπτισης σας.

 

Φουσκωτα παιχνιδια – καστρα για βαπτιση

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ