Μάγος ταχυδακτυλουργός και κλόουν ανιματέρ για βάπτιση

Μάγος ταχυδακτυλουργός  και κλόουν ανιματέρ για βάπτιση.

 

Αν σας προβληματίζει ποιος θα απασχολήσει τους μικρούς σας καλεσμένους στην βάπτιση του παιδιού σας η στον γάμο σας  το happy party σας προτείνει την λύση, Μάγος ταχυδακτυλουργός και κλόουν ανιματέρ για βάπτιση.

 

Επιλέγοντας ένα από τα  ψυχαγωγικά μας προγράμματα οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απασχολούνται ευχάριστα με αμείωτο ενδιαφέρον.

Πάντα υπό την επίβλεψη των διασκεδαστών του happy party για όσο χρονικό διάστημα θα μας υποδείξετε.

Κλόουν – Ανιματέρ για βάπτιση: Ομαδικά, διαδραστικά παιχνίδια, μουσικοχορευτικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, διαγωνισμούς, ευχάριστα δρώμενα, κυνήγι θησαυρού, μπαλονοκατασκευές και φυσικά face painting.

Ταχυδακτυλουργος – Μάγος για βάπτιση: Μαγικά κόλπα με μαντήλια, φωτιές, κρίκους, εμφάνιση και εξαφάνιση αντικειμένων, μαγική απόχη, κρίκους, σχοινιά, εντυπωσιακά κουτιά, και άλλα πολλά αντικείμενα τα οποία ο κάθε Ταχυδακτυλουργός Μάγος διαθέτει και τον αντιπροσωπεύει το ανάλογο στιλ παρουσίασης.

Face painting για βάπτιση: Μια από τις συνεργάτιδες  του happy party  ντυμένη με οποιαδήποτε στολή της προτίμησης σας  θα αναλάβει να μεταμορφώσει  τους μικρούς μας φίλους  στον αγαπημένο τους παιδικό ήρωα, ζωάκι και οποιοδήποτε χαρακτήρα επιθυμούν,  όπως πειρατή, νεράιδα, μίνι και Μίκυ Μάους, τιγράκι, πεταλούδα, Spiderman και πολλά πολλά  άλλα σχέδια!!

 

Θα μπορέσει να γίνει και ο συνδυασμός των παραπάνω προγραμμάτων η και άλλων προγραμμάτων τα οποία θα μπορέσουμε να σας προτείνουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.