Συνδυαστικό πρόγραμμα Ταχυδακτυλουργού – Μάγου και Κλόουν Ανιματέρ

Συνδυαστικό πρόγραμμα Ταχυδακτυλουργού – Μάγου και Κλόουν Ανιματέρ

Μια πρόταση από το   Happy Party   είναι ένα συνδυαστικό πρόγραμμα με δυο διασκεδαστές :

Πρόκειται για το πρόγραμμα μιας ( 1 ) ώρας  Ταχυδακτυλουργού – Μάγου και μιας ( 1 ) ώρας Κλόουν Ανιματέρ. 

Στο παιδικό σας πάρτυ έρχονται ξεχωριστά οι  δυο συνεργάτες μας και κατόπιν δικής σας επιλογής ξεκινάει ο καθένας το πρόγραμμα του . Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα από τον ένα θα συνεχίσει ο επόμενος .

Δική μας πρόταση είναι να ξεκινήσουμε το παιδικό μας πάρτυ με τον ταχυδακτυλουργό – μάγο ο οποίος θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους με Μαγικά κόλπα με μαντήλια , φωτιές , κρίκους , εμφάνιση και εξαφάνιση αντικειμένων  , μαγική απόχη , κρίκους , σχοινιά , εντυπωσιακά κουτιά , και άλλα πολλά αντικείμενα.

Στην συνέχεια ο Κλόουν –  Ανιματέρ θα συνεχίσει αναλαμβάνοντας να ξεφαντώσει με τους  μικρούς μας φίλους  με Ομαδικά , διαδραστικά παιχνίδια , μουσικοχορευτικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια , διαγωνισμούς , ευχάριστα δρώμενα , κυνήγι θησαυρού , μπαλονοκατασκευές και φυσικά face painting .

Ενας συνδυασμός προγραμμάτων τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα ένα πλήρες παιδικό πάρτυ και καλύπτει όλες τις ηλικίες διότι περιέχει και εντυπωσιακά μαγικά από επαγγελματία Μάγο Ταχυδακτυλουργό και παιχνίδια με ξεφάντωμα από κλόουν Ανιματέρ.

Σύνολο προγράμματος δυο ώρες : ΚΟΣΤΟΣ : 120 ΕΥΡΩ

 

Το Happy Party  λόγο των δύσκολων καιρών που διανύουμε προσπαθεί για το καλύτερο και φροντίζει οι Μάγοι – ταχυδακτυλουργοί και Κλόουν – Ανιματέρ  μας που θα επιλέξετε να είναι οι καλύτεροι  στις πιο προσιτές και οικονομικές τιμές. 

Η εταιρία μας  αναλαμβάνει να οργανώσει το παιδικό σας πάρτι  η την εκδήλωση σας σε όλες τις περιοχές Αθήνας και γενικά της Αττικής αλλά και σε όλη την Ελλάδα . Πέρα από τα χιλιομετρικά όρια των περιοχών του νομού Αττικής οι τιμές στα προγράμματα μας διαφοροποιούνται.

Συνδυαστικό πρόγραμμα Ταχυδακτυλουργού – Μάγου και Κλόουν Ανιματέρ