Ταχυδακτυλουργοι κλοουν Αθηνα

Ταχυδακτυλουργοι κλοουν Αθηνα, ταχυδακτυλουργοι ανιματερ αθηνα

 

Η έδρα του γραφείου μας  βρίσκεται  στην Αθήνα – οδός Θεμιστοκλέους 72 .

Η εταιρία μας  αναλαμβάνει να οργανώσει το παιδικό σας πάρτι  η την εκδήλωση σας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και γενικά της Αττικής αλλά και σε όλη την Ελλάδα . Πέρα από τα χιλιομετρικά όρια των περιοχών του νομού Αττικής οι τιμές στα προγράμματα μας διαφοροποιούνται .

 

Γιατί να μας προτιμήσετε ?

TO  Happy Party  είναι  μια ομάδα η οποία αποτελείτε από λίγους αλλά  καλούς συνεργάτες οι οποίοι αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε.

Happy Party   ΣΗΜΑΙΝΕΙ 

– Έμπειροι κλόουν – ανιματέρ με τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας  με πλήρη οργάνωση ( στολές , ηχοσύστημα , αξεσουάρ , παιχνίδια )

– Είναι ανιματέρ  με φαντασία και κέφι με επιλογή εκτός από κλόουν να είναι ντυμένοι με όποια στολή επιλέξετε από όλους τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες

– Είναι κλόουν με διακριτικό αλλά παράλληλα εμπνευσμένο μακιγιάζ για να      εντυπωσιάζουν τα παιδιά και ΟΧΙ να τα τρομάζουν..

– Είναι ταχυδακτυλουργοί – μάγοι  με πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό και πολλές συμμετοχές σε εκδηλώσεις θέατρα φεστιβάλ και τηλεοπτικές εμφανίσεις

– Είναι ζωγράφοι που με φαντασία και ταλέντο μεταμορφώνουν τα πρόσωπα μικρών αλλά και μεγάλων .

– Δημιουργούμε για το πάρτι σας τις πιο όμορφες αλλά και οικονομικές προτάσεις  γιατί λόγο των δύσκολων καιρών που διανύουμε το παιδικό πάρτι να μπορεί να το έχει το κάθε παιδάκι

– πλήρης οργάνωση  και συνέπεια σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ψυχαγωγίας επιλέξετε η όποια άλλη υπηρεσία θα επιθυμήσετε

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Το Happy Party  λόγο των δύσκολων καιρών που διανύουμε προσπαθεί για το καλύτερο και φροντίζει οι Ταχυδακτυλουργοι κλοουν Αθηνα, ταχυδακτυλουργοι ανιματερ αθηνα να είναι οι καλύτεροι  στις πιο προσιτές και οικονομικές τιμές.