Ταχυδακτυλουργος, Μαγος για παιδικα παρτυ και εκδηλωσεις Αθηνα

Ταχυδακτυλουργος, Μαγος για παιδικα παρτυ και εκδηλωσεις Αθηνα

Ταχυδακτυλουργος, Μαγος για παιδικα παρτυ και εκδηλωσεις στην Αθηνα και σε όλη την Ελλάδα.

Ο  Ταχυδακτυλουργός – Μάγος είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος μπορεί να προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό  από μια απλή εμψύχωση.

Το πρόγραμμα του Ταχυδακτυλουργού – Μάγου μπορούν να το παρακολουθήσουν παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας,

Ξεκινώντας από την ηλικία των 3 ετών και απευθύνετε και σε teenagers καθώς και σε ενήλικες.

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας όσον αφορά το παιδικό πάρτι και τις εκδηλώσεις.

Οι Ταχυδακτυλουργοί – Μάγοι του  Happy Party  θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στον υπέροχο κόσμο της μαγείας και θα χειραγωγήσουν τις αισθήσεις του κοινού.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος ο Ταχυδακτυλουργός – Μάγος καταφέρνει να τραβήξει το ενδιαφέρον και  να καθηλώσει τα παιδιά μεταφέροντας τα σε έναν κόσμο μαγικό όπου  η φαντασία τους μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα του Μάγου Ταχυδακτυλουργού προσαρμόζεται για κάθε περίσταση.

Ανάλογα με το χώρο τις ηλικίες και τον αριθμό των παιδιών σε κάθε παιδικό πάρτυ η την εκάστοτε εκδήλωση.

Μαγικά κόλπα με μαντήλια, φωτιές , κρίκους , εμφάνιση και εξαφάνιση αντικειμένων, μαγική απόχη, κρίκους, σχοινιά, εντυπωσιακά κουτιά, και άλλα πολλά αντικείμενα τα οποία ο κάθε  Ταχυδακτυλουργός, Μάγος διαθέτει και τον αντιπροσωπεύει το ανάλογο στιλ παρουσίασης.

 

— Σκοπός του Μάγου – Ταχυδακτυλουργού μέσα από την παρουσίαση εντυπωσιακών τεχνασμάτων ιδιαίτερης δεξιοτεχνίας , δεν είναι μόνο η ψυχαγωγία αλλά και η επιμόρφωση των παιδιών τα οποία συμμετέχουν ενεργά σαν βοηθοί μέσα από τα διάφορα δρώμενα πάντα σε ένα χιουμοριστικό επίπεδο.

Το  Happy Party   φιλοξενεί στην ομάδα του μόνο επαγγελματίες Ταχυδακτυλουργούς – Μάγους.

Με μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία στο ιδιαίτερο και απαιτητικό αυτό αντικείμενο.

Είναι χαρά μας γιατί μαζί μας είναι ο  καταξιωμένος  Μάγος Ταχυδακτυλουργός ΟΝΑΡ πολύ  γνωστός από τις πολύχρονες και συνεχείς  τηλεοπτικές του εμφανίσεις καθώς και από την μοναδική συμμετοχή του στο ΗΡΩΔΕΙΟ στην θρυλική ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ.   

 

  

 

— Το Happy Party  λόγο των δύσκολων καιρών που διανύουμε προσπαθεί για το καλύτερο.

— Φροντίζει οι Μάγοι – ταχυδακτυλουργοί μας που θα επιλέξετε να είναι οι καλύτεροι  στις πιο προσιτές και οικονομικές τιμές.

Ταχυδακτυλουργός Μάγος για παιδικά πάρτυ Αθήνα,Ταχυδακτυλουργος Μαγος για παιδικά πάρτυ Αθήνα,Ταχυδακτυλουργός Μαγος για παιδικα παρτι Αθηνα
Ταχυδακτυλουργος, Μαγος για παιδικα παρτυ και εκδηλωσεις Αθηνα